Rondje rond de koning

30 mei 2015

We hebben ons wandelkilometrage vandaag wat opgevoerd. Vorige keer liepen we 10 kilometer. Voor vandaag hadden we een knooppuntenwandeling uitgezet van 12,5km. We liepen rond en in het landgoed de Horsten in Wassenaar, het landgoed waarop ook onze koning en koningin wonen. Die hebben we uiteraard niet gezien. Ten eerste omdat die momenteel in Canada zijn, en ten tweede omdat rond het deel van het landgoed waarop hun huis staat een drie meter hoog hek staat.

Dit was een heel andere wandeling dan die welke we eerder maakten. Het grootste deel van de route ademde vooral de sfeer van een park. Maar dan toch wel van een Wassenaars park. Sjiek en oud. Met heel mooie stukken.

De foto’s geven een indruk van de omgeving daar. De wandeling werd afgesloten met een cappuccino bij theepaviljoen de Horsten. Maar belangrijker nog, daarbij namen we elk twee van de lekkerste scones die we ooit aten.

’s Middags zijn we naar Bever Sports gegaan. We wisten het nu zeker. We willen méér wandelen, dus we hebben dan toch ook maar echte wandelschoenen gekocht.

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.

Advertenties

Plaats hier uw reactie (LET OP! de reactie is voor iedereen zichtbaar)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: